VERYLUBE jarrujen puhdistusaine (suihkupullo 320 ml)

6,95 €

  • Kaikki antamasi luotettavat ja maksuun liittyvät tiedot on salattu Secure Socket Layer (SSL)-tekniikalla. Kaikki maksut suoritetaan maksujenvälitysjärjestelmän kautta, kyseiset tiedot eivät jää palvelimeemme, eikä se niitä käsittele. Kaikki antamasi luotettavat ja maksuun liittyvät tiedot on salattu Secure Socket Layer (SSL)-tekniikalla. Kaikki maksut suoritetaan maksujenvälitysjärjestelmän kautta, kyseiset tiedot eivät jää palvelimeemme, eikä se niitä käsittele.
  • Ilmainen toimitus, jos tilaukseni hinta ylittää 90€. Toimitus kaikkialle Suomessa. Ilmainen toimitus, jos tilaukseni hinta ylittää 90€. Toimitus kaikkialle Suomessa.

VERYLUBE jarrujen puhdistusaine

Tehokas aine metallipintojen puhdistukseen ja rasvan poistoon.

Aine on tarkoitettu jarrujärjestelmän osien puhdistukseen liasta ja rasvasta. Irrottaa likaa paineella. Kuivuu nopeasti jättäen pinta moitteettoman puhtaana. Käytetään myös polkupyörien ja moottorilla varustettujen laitteiden ketjujen puhdistukseen. Voidaan myös käyttää rasvanpoistoon metallipinnoilta ennen liimaamista tai tiivistämistä.

Edut

  •          Poistaa jarrukenkien narinan.
  •          Parantaa jarrutuksen tehokkuutta.
  •          Vähentää jarruelementtien kulumista ja kuumentumista.
  •          Puhdistaa jarrujärjestelmän osia purkamatta niitä.

 Käyttöohje

1. Peitä maalatut pinnat suojataksesi puhdistusaineelta. 
2. Ravista pulloa. 
3. Ruiskuta runsaasti ainetta puhdistettaville pinnoille. Vaikeapääsyiset kohdat voidaan puhdistaa ohutta letkua käyttäen.

Pakkaus

Suihkupullo 320 ml

28 Kohdetta

Arvostelut

Tuotteesta ei vielä löydy asiakaspalautteita

Kirjoita arvostelusi

VERYLUBE jarrujen puhdistusaine (suihkupullo 320 ml)

Kirjoita arvostelusi