Käyttöehdot

Tällä kotisuvilla (ja tässä nimetyissä dokumenteissa) on esitetty ehdot joiden mukaan voitte käyttää kotisivuamme https://xado.fi joko vierailijana tai rekisteröityneen käyttäjän oikeuksin. Ennen kuin alatte käyttämään kotisivua, lukekaa oheiset käyttöehdot huolellisesti, sekä käyttöehtojen lisäehdot, jotka ovat saatavissa kotisivuiltamme (yksityisyyskäytäntö). Kotisivuamme käyttämällä vahvistatte että olette hyväksyneet nämä käyttöehdot ja toimitte niiden mukaisesti. Mikäli ette hyväksy oheisia käyttöehtoja, älkää käyttäkö kotisivuamme.

Tietoa meistä

Olemme yritys, AP-TRADE, joka on rekisteröity Suomessa, Y-tunnus 2351876-9, rekisteröity osoitteemme on Timmermalmintie 21A 01680 Vantaa ja käytämme kotisivua https://xado.fi. Olemme XADO (XADO Chemical Group) tuotteiden jälleenmyyjä Suomessa.

Yleiset ehdot

XADO Chemical Group säilyttää oikeutensa muuttaa sivun sisältöä ja / tai ajankohtaistaa sivun sisältöä, lopettaa sivun ylläpidon tai estää sille tai sen osalle pääsyn, koska tahansa oman harkintansa mukaan.

Immateriaalioikeuksiin liittyvät oikeudet

Tekijänoikeudet, ja muut immateriaalioikeudet, kuten ääni-, video-, ja tekstimateriaalit, valokuvat ja sivun muut objektit kuuluvat XADO Chemical Groupille. Tässä paikassa julkaistuja tietoja ja muita objekteja saa uudelleen tuottaa tai levittää muuttamattomina ainoastaan henkilökohtaiseen eikaupalliseen käyttöön. Kaupallinen käyttö on mahdollista ainoastaan XADO Chemical Groupin kirjallisella luvalla.

Viittaukset tekijänoikeuksiin ja muihin immateriaalioikeuksiin tulee aina säilyttää kopioita tehdessä.

Julkaistavan tiedon käyttökelpoisuus

Kotisivuillamme julkaistut kommentit ja vastaava materiaali eivät kuulu tietoon jota voi käyttää luotettavana materiaalina. Siitä johtuen emme ota vastuuta tai sitoudu varmistamaan kuinka käyttökelpoista sellainen materiaali on. Emme ole vastuussa kyseisen tyyppisen materiaalin sisällöstä sivumme käyttäjille tai muille henkilöille jotka voivat käyttää kotisivuillamme olevaa tietoa.

Meidän vastuumme

XADO Chemical Group suosittelee että tuotteen käyttöohje luetaan huolellisesti ennen tuotteen käyttöönottoa.

XADO Chemical Group ei ota vastuuta suorasti, epäsuorasti tai muulla tavoin syntyneistä vahingoista, jotka ovat syntyneet kotisivumme käyttäjälle liittyen kotisivuumme tai sen käyttöön, kykenemättömyys käyttää sivua tai kotisivumme käyttöön ehtojen vastaisesti tai siihen liittyvä mikä tahansa sivuun ja niillä julkaistuun materiaaliin.

Tietoa teistä ja käynnistänne kotisivullamme

Käsittelemme tietojanne, olkaa hyvä ja tutustukaa yksityisyyskäytäntöömme. Käyttämällä kotisivuamme suostutte tähän tietojen käsittelyyn ja sen ehtoihin, ja takaamme, että kaikki annetut tiedot ovat oikein.

Yksityisyyskäytäntö