AMC XADO Maximum for SUV 1 Stage

75,00 €

Suunniteltu moottoriöljyn voitelu ominaisuuden parantamiseen, SUV luokan jokapyörävetoisiin autoihin  (Sport Utility Vehicle) läpikulkun  parantamiseen.

 • Kaikki antamasi luotettavat ja maksuun liittyvät tiedot on salattu Secure Socket Layer (SSL)-tekniikalla. Kaikki maksut suoritetaan maksujenvälitysjärjestelmän kautta, kyseiset tiedot eivät jää palvelimeemme, eikä se niitä käsittele. Kaikki antamasi luotettavat ja maksuun liittyvät tiedot on salattu Secure Socket Layer (SSL)-tekniikalla. Kaikki maksut suoritetaan maksujenvälitysjärjestelmän kautta, kyseiset tiedot eivät jää palvelimeemme, eikä se niitä käsittele.
 • Ilmainen toimitus, jos tilaukseni hinta ylittää 90€. Toimitus kaikkialle Suomessa. Ilmainen toimitus, jos tilaukseni hinta ylittää 90€. Toimitus kaikkialle Suomessa.

Atomic metalli hoitoaine ja revitalizant 1 Stage. Suunniteltu moottoriöljyn voitelu ominaisuuden parantamiseen, SUV luokan jokapyörävetoisiin autoihin  (Sport Utility Vehicle) läpikulkun  parantamiseen. Varmistaa aktiivisen suojelua, kunnostus ja käyttöiän lisääminen suoraan auton toiminnan aikana. Se on innovatiivinen 3-komponenttinen uuden sukupolven tuote, yhdistävä edut kaksivaiheiden kompleksin metalli-hoitoainetta ja kolmosen  sukupolven revitalizantin.

Edut

 •          Paluttaa osien pinnat ja kompensoii osien juokseva kuluminen.
 •          Tasaa ja lisää kompressiota kaasupulloissa.
 •          Lisää öljyjärjestelmässä painetta nimellisiin.
 •          Luo osien aktiivisen suojelujärjstelmä kuormien ja ylikuumenusta vastaan.
 •          Parantaa öljyn voitelu ominaisuudet ja moottorin yksikkoiden tribologiset tunnusmerkit.
 •          Vähentää polttooljyn kulutus.
 •           Lisää moottoriin tehokuutta ja kiihtyvyyttä.
 •          Vähentää melun ja värähtelyn tasoa.
 •          Lisää moottorin käyttöikä.
 •          Takaa moottoriin suojelua kulumista 100 000 km. kulkumatkaan.

Käyttö

Ravista pulloa.

Suositellaan etukäteen lämmittää hoitoaine huonelämpötilaan. Kaada hoitoainetta moottoriöljyn  täyttöaukoon, lämmitelty käyttölämpötilan asti. Käynnistä moottori ja anna sen käydä  tyhjänkäyntiä noin 3-5 minuutia.

Auton toiminnan edelleen normaalitilassa.

Muistiinpanot

Elvyttäminen katsotaan valmiiksi 1000 – 1500 km ajomatkan jälkeen; tällä jaksolla ei suositellaan vaihda öljyä.

XADO Maximum for SUV-in suositellaan kaada seuraava kertaa 100 000km ajomatkan jälkeen. Moottorin kulumista korkein tason suojelun varmistaakseen suositellaan tulevaisuudessa käyttää XADO Atomic Oil moottoriöljyä tai metalli hoitoaine XADO Highway jokaisen öljyvaihdon aikana.

Annostus

Atomic metalli hoitoaine XADO Maximum for SUV suunniteltu mottoreille, joiden öljyjärjestelmän kapasiteetti on 10 litraa. Öljyn taso ei saa ylittää suurinta mittatikun. Älä anna yliannostusta. Yhteensopiva kaikenlaisten moottoriöljyn kanssa.

Pakkaus

Pullo 360 ml. 

17 Kohdetta

Arvostelut

Luokka 

2018-06-07

Pääsin eroon Cherokeen (vm. 2000) 4-litraisen XJ-moottorin yleisestä venttiilien nakutuksesta. Usko tai älä, sama se minulle on. Autoni moottori on nyt hiljainen.

Kirjoita arvostelusi

AMC XADO Maximum for SUV 1 Stage

Suunniteltu moottoriöljyn voitelu ominaisuuden parantamiseen, SUV luokan jokapyörävetoisiin autoihin  (Sport Utility Vehicle) läpikulkun  parantamiseen.

Kirjoita arvostelusi