Synteettinen vähän savuttava öljy 2T FC (1L)

14,15 €

Synteettinen vähän savuttava öljy kaksitahtisille moottorikäyttöisten laitteiden moottoreille. Sisältää atomaarisen hoitoaineen.

  • Kaikki antamasi luotettavat ja maksuun liittyvät tiedot on salattu Secure Socket Layer (SSL)-tekniikalla. Kaikki maksut suoritetaan maksujenvälitysjärjestelmän kautta, kyseiset tiedot eivät jää palvelimeemme, eikä se niitä käsittele. Kaikki antamasi luotettavat ja maksuun liittyvät tiedot on salattu Secure Socket Layer (SSL)-tekniikalla. Kaikki maksut suoritetaan maksujenvälitysjärjestelmän kautta, kyseiset tiedot eivät jää palvelimeemme, eikä se niitä käsittele.
  • Ilmainen toimitus, jos tilaukseni hinta ylittää 90€. Toimitus kaikkialle Suomessa. Ilmainen toimitus, jos tilaukseni hinta ylittää 90€. Toimitus kaikkialle Suomessa.

XADO Atomic Oil 2T FC

Synteettinen vähän savuttava öljy kaksitahtisille moottorikäyttöisten laitteiden moottoreille. Sisältää atomaarisen hoitoaineen. Valmistettu synteettisistä erikoisperusöljyistä ja nykyaikaisistä vähän tuhkaavista lisäaineista.

Edut

  • Käytetään moottoripyörien, skoottereiden, lumikelkkojen, ruohonleikkurien, moottorisahojen, bensiinisähköasemien yms. vesi- tai ilmajäähdytysjärjestelmällä varustettujen laitteiden moottoreissa.
  • On kehitetty erityisesti kaksitahtisille moottoreille, joita käytetään maksimikuormituksella ja korkeissa lämpötiloissa.
  • Suojaa moottoria tehokkaasti lyhytaikaisen ylikuormituksen aikana.
  • Öljy on vähän savuttava, minkä vuoksi se pitää moottoria puhtaana ja estää karstan muodostumista polttokammioon ja lähtöilma-aukkoihin. 

Täyttää luokitusten vaatimukset:

  • API TC
  • ISO-L-EGC
  • JASO FC (Low Smoke)
40 Kohdetta

Arvostelut

Luokka 

2017-12-16

Valitsin tämän, koska kaksitahtinen lumikoneeni tarvitsee sitä toimiakseen.
Suosittelen kaikille kaksitahtisille, sillä moottorin käyntiääni vaimeni huomattavasti, eikä se enää savuta lähes ollenkaan, sääoloista riippumatta.
Suosittelen ja ottaen vielä huomioon sen, että mikä hyvänsä öljy maksaa täälläpäin maailmaa maltaita, niin laatu on hintaa tärkeämpi osatekijä ja siinä tämä ylittää odotukset.

Kirjoita arvostelusi

Synteettinen vähän savuttava öljy 2T FC (1L)

Synteettinen vähän savuttava öljy kaksitahtisille moottorikäyttöisten laitteiden moottoreille. Sisältää atomaarisen hoitoaineen.

Kirjoita arvostelusi