Atomex Total Flush

12,85 €

  • Kaikki antamasi luotettavat ja maksuun liittyvät tiedot on salattu Secure Socket Layer (SSL)-tekniikalla. Kaikki maksut suoritetaan maksujenvälitysjärjestelmän kautta, kyseiset tiedot eivät jää palvelimeemme, eikä se niitä käsittele. Kaikki antamasi luotettavat ja maksuun liittyvät tiedot on salattu Secure Socket Layer (SSL)-tekniikalla. Kaikki maksut suoritetaan maksujenvälitysjärjestelmän kautta, kyseiset tiedot eivät jää palvelimeemme, eikä se niitä käsittele.
  • Ilmainen toimitus, jos tilaukseni hinta ylittää 90€. Toimitus kaikkialle Suomessa. Ilmainen toimitus, jos tilaukseni hinta ylittää 90€. Toimitus kaikkialle Suomessa.

Moottori öljyjärjestelmän puhdistin, männänrenkaista noen poiston vaikutuksen kanssa.

Se sisältää lisäainetta geeli-revitalizant.

Edut

• Turvallisesti ja perusteellisesti puhdistaa kaikenlaista pilaantumiset.

• Puhdistaa moottori öljyjärjestelmä teknisen puhtauden tasoon.

• Poistaa noki ja palauttaa jumissa olevien männän renkaiden liikkuvuus. Tämä on yleinen kaiken tyyppisille moottoreille, mukaan turbo-ahdettu moottorille.

• Revitalizant ansiosta varmistetaan turvan reservi suojelun luominen moottorin kulumista.

Öljynvaihto ilman öljynjärjestelmän huuhtelua johtaa uuden moottorin öljyn pesu- ja suojaavien ominaisuuden huonontamiseen ja sen resurssejaan vähentämiseen.

Ratkaisu: öljyjärjestelmän huuhtelu ennen öljyvaihtoa.

Takuuton polttoaineiden käyttäminen, moottorin toiminta ankarissa olosuhteissa (päivittäiset lyhyt matkat, ajo kaupungissa ”start/stop” tilassa, pitkäaikainen  tyhjäkäynti moottorin toiminta  ruuhkissa, moottorin ylikuumeneminen) johtaa noen kerrostumiseen  männänrenkaiden pinnoille ja niiden liikkuvuuden vähentämiseen.

Tämän tuloksena on kasvu öljyn kulumista, savun lisääminen, tehon häviö.

Ratkaisu: noen poisto(decarbonization) männänrenkaista.

Vuotojen öljyn kanssa poistetaan pieniä hiukkasia, hankautuu moottorin kitkapinnoista.

Ratkaisu: Revitalizant liittää kuluneet hiukkaset suojaava kermetiin pinnoitteen.

Käyttö

Lämmittää moottori käyttölämpötilaan. Ravista pulloa huolellisesti! Kaada aine jäähdyttimen säiliöön, moottori sammutettuna.

Säännöllisesti käyttämällä: varmista moottorin käydä tyhjäkäynti 5-10 minuuttien aikana tai ajaa 20 km. Jos moottori on huonosti likainen tämän öljyjärjestelmän syvän puhdistamiseen teknisen puhdistus tasoon ja männänrenkaiden noesta puhdistamiseen: ajattava 150 - 200 km.

Vaihda moottoriöljyä.

Muistiinpanot

Yhteensopiva kaikenlaisten moottoriöljyjen kanssa.

Annostus

1 pullo (250 ml)aineistoa per 4-5 litraa öljyä.

Pakkaus

Pullo 250 ml.

21 Kohdetta

Arvostelut

Tuotteesta ei vielä löydy asiakaspalautteita

Kirjoita arvostelusi

Atomex Total Flush

Kirjoita arvostelusi