XADO suojarasva

1,95 €
Paketti

  • Kaikki antamasi luotettavat ja maksuun liittyvät tiedot on salattu Secure Socket Layer (SSL)-tekniikalla. Kaikki maksut suoritetaan maksujenvälitysjärjestelmän kautta, kyseiset tiedot eivät jää palvelimeemme, eikä se niitä käsittele. Kaikki antamasi luotettavat ja maksuun liittyvät tiedot on salattu Secure Socket Layer (SSL)-tekniikalla. Kaikki maksut suoritetaan maksujenvälitysjärjestelmän kautta, kyseiset tiedot eivät jää palvelimeemme, eikä se niitä käsittele.
  • Ilmainen toimitus, jos tilaukseni hinta ylittää 90€. Toimitus kaikkialle Suomessa. Ilmainen toimitus, jos tilaukseni hinta ylittää 90€. Toimitus kaikkialle Suomessa.

XADO suojarasva

Universaali konsistenssirasva. Sisältää hoitoaineen.Suojaa kulumiselta uusia koneistoja ja koneistoja, joiden kuluminen on alle 10 %

Muodostaa kitkapinnoille metallokeraamisen pinnoitteen, joka palauttaa osien alkuperäisen geometrian. Pidentää osien käyttöaikaa 2-4-kertaisesti.

Yhteensopiva kaikkiin ajoneuvoissa ja teollisuuslaitoksissa käytettäviin litiumrasvoihin, sitä saa sekoittaa kyseisten rasvojen kanssa missä tahansa suhteessa.

Täyttää luokitusten vaatimukset:

NLGI 3 (ASTM D217)

                 ISO-L-XBCEB 3 (ISO 6743-9)

KP3K-20 (DIN 51502)
20 Kohdetta

Arvostelut

Tuotteesta ei vielä löydy asiakaspalautteita

Kirjoita arvostelusi

XADO suojarasva

Kirjoita arvostelusi